Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl9g7.2kcal1.6g0g0.1g0g
Kampasimpukka, annos 30g9g8.1kcal1.6g0.2g0.1g0g
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Paprika vihreä 4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)8.7g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g67kcal8g4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko47g33kcal4g2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal2g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal8.6g4.3g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188