Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)3.9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g19g21kcal3.8g0g0.9g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g5.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g10g4.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g91kcal9.4g2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko47g45kcal4.7g1g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal2.4g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal10.1g2.2g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848