Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Porkkana 8.6g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissi jyvät 6.4g9kcal0.2g1.6g0.2g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.2g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g75kcal6.8g7g1.8g0.8g
Valittu annoskoko47g38kcal3.4g3.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.7g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g7.5g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813