Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix4.7g4.2kcal0g1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g62kcal4.4g5.6g2g0.6g
Valittu annoskoko47g31kcal2.2g2.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.1g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160