Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 31g45kcal5g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g180kcal10.6g2g14.4g0g
Valittu annoskoko47g90kcal5.3g1g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna23g45kcal2.7g0.5g3.6g0g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.2g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502