Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)12g25kcal2.8g0g1.5g0g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale5.9g20kcal1.3g0g1.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g20g13kcal0.3g2.9g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g126kcal9g6.2g6.8g0g
Valittu annoskoko47g63kcal4.5g3.1g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal2.3g1.6g1.7g0g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.7g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576