Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g4.1g13kcal0.4g2.6g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g73kcal3.4g10.8g1.6g1g
Valittu annoskoko47g36kcal1.7g5.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal0.9g2.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274