Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g9g7kcal0.5g1.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.9g2.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 7.8g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton7.8g2kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g95kcal6g7.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko47g48kcal3g3.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.5g1.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g102kcal6.4g7.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965