Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g41kcal2.8g3g1.6g1.2g
Valittu annoskoko47g21kcal1.4g1.5g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.7g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3g3.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711