Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g14g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu 10g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Herne 4.2g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 18g57kcal1.8g11.6g0.2g0.6g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g154kcal7.4g25g2g1.4g
Valittu annoskoko47g77kcal3.7g12.5g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal1.9g6.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844