Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g4.7g16kcal0.4g3.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kikherne säilötty 100g5.6g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.9g2.8kcal0g0.6g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g95kcal5.4g12.8g2g1.2g
Valittu annoskoko47g47kcal2.7g6.4g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.4g3.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g102kcal5.8g13.7g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553