Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus10g34kcal2.3g5.2g0.4g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Juusto, cheddar 5.9g24kcal1.5g0g2g0g
Emmental juustoraaste valio1.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g213kcal15.4g11.6g11.4g1.4g
Valittu annoskoko47g106kcal7.7g5.8g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal3.9g2.9g2.9g0.4g
Arvot/100g100g228kcal16.5g12.4g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263