Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2g1.1kcal0.1g0.1g0g2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.5g0.3g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)3.8g3.8kcal0.6g0g0.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)9g7.5kcal0.2g1.2g0.2g0.3g
Ketsuppi, Pirkka2.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.4g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g158kcal7.6g6.2g11.2g4.8g
Valittu annoskoko47g79kcal3.8g3.1g5.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal1.9g1.6g2.8g1.2g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.6g12g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458