Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g15g5.4kcal0.2g1.1g0g0.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g17g13kcal1.8g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g119kcal9.6g3.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko47g60kcal4.8g1.6g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g30kcal2.4g0.8g1.9g0.1g
Arvot/100g100g128kcal10.3g3.4g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573