Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 14g18kcal3.1g0g0.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g28g10kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.9g1.1kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g79kcal7.4g4.6g3.6g1.8g
Valittu annoskoko47g40kcal3.7g2.3g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.9g1.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.9g3.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359