Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.6kcal0g0g0.2g0g
Paprika vihreä 4.9g1kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g5.5g8.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g177kcal13.6g0.2g13g0.2g
Valittu annoskoko47g89kcal6.8g0.1g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g44kcal3.4g0.1g3.3g0.1g
Arvot/100g100g190kcal14.6g0.2g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236