Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kuhafile, raaka31g23kcal5.1g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g97kcal10.8g5.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko47g49kcal5.4g2.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal2.7g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833