Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 7.8g28kcal0.1g0.2g3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g101kcal4g1.4g8.6g1.2g
Valittu annoskoko47g51kcal2g0.7g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal1g0.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g108kcal4.3g1.5g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149