Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)12g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g2.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g65kcal4.2g4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko47g33kcal2.1g2g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.1g1g1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326