Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)4.7g17kcal1.4g0g1.3g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu9g28kcal0.4g0.4g2.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g192kcal11.2g1.8g15.4g0.4g
Valittu annoskoko47g96kcal5.6g0.9g7.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal2.8g0.5g3.9g0.1g
Arvot/100g100g205kcal11.9g1.9g16.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382