Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g28g8.7kcal0.3g2g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.1g8.1kcal0.9g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g92kcal7.2g4.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko47g46kcal3.6g2.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.8g1.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353