Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 23g49kcal3.8g0g3.8g0g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g107kcal8.2g1.6g7.6g1g
Valittu annoskoko47g54kcal4.1g0.8g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal2.1g0.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g114kcal8.8g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914