Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g20g35kcal3.5g0g2.3g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g6.3g4.5kcal0.2g1.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)18g10kcal0.2g0.7g0.7g0.1g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g101kcal7.8g3.8g6g0.4g
Valittu annoskoko47g50kcal3.9g1.9g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal2g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.3g4.1g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670