Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g75g15kcal1.3g1.6g0.2g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g75g23kcal3.4g1.5g0.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.3g12kcal0g2.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g50g33kcal6.5g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g178kcal23g14.8g1.8g0g
Valittu annoskoko460g89kcal11.5g7.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna230g44kcal5.8g3.7g0.5g0g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139