Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Vehnäjauho sunnuntai182g637kcal21.8g129.2g3.8g6.4g
Grahamjauho, 1 dl53g191kcal6.9g36.6g1.6g6.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen38g273kcal0g0g30.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Maito, Kevyt126g58kcal4g6.1g1.9g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g2653kcal71.4g414.6g77.4g27.8g
Valittu annoskoko460g1327kcal35.7g207.3g38.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna230g663kcal17.9g103.7g19.4g7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187