Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 168g56kcal1.2g9.2g0.2g2.3g
Sokeri 71g289kcal0g71.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.4g10kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.7g4.4kcal0.1g1.3g0.1g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl168g570kcal3.4g5g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1914kcal10.2g190.4g118.4g8.2g
Valittu annoskoko460g957kcal5.1g95.2g59.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna230g479kcal2.6g47.6g29.6g2.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891