Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 40g32kcal0.6g6.7g0g1.2g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)83g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.7g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g53g184kcal13.3g32g1.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g759kcal33.2g107.2g23g19g
Valittu annoskoko460g380kcal16.6g53.6g11.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna230g190kcal8.3g26.8g5.8g4.8g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959