Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri25g102kcal0g25g0g0g
Sokeri 25g101kcal0g25g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g411kcal0.2g100.6g0g0g
Valittu annoskoko460g206kcal0.1g50.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna230g103kcal0.1g25.2g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464