Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 94g40kcal9.2g0.4g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe16g60kcal0.5g14.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton23g75kcal5.4g2.5g4.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g424kcal2.5g3.7g43.7g0g
Canderel makeutusjauhe3.1g12kcal0.1g2.9g0g0g
Karviainen 197g78kcal1.7g10.6g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1398kcal38.8g74.2g99g13.4g
Valittu annoskoko460g699kcal19.4g37.1g49.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna230g350kcal9.7g18.6g24.8g3.4g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782