Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g133g493kcal6g41.3g33.3g4.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g50g97kcal9.5g0.1g6.5g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa33g100kcal7.7g0g7.7g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1914kcal83.4g93.4g132.8g10.6g
Valittu annoskoko460g957kcal41.7g46.7g66.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna230g479kcal20.9g23.4g33.2g2.7g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.2g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415