Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g334g117kcal5.3g23.1g0.3g4.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g67g200kcal17.4g0g14.7g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Basilika, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.2kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g856kcal48.4g54.6g48.8g14g
Valittu annoskoko460g428kcal24.2g27.3g24.4g7g
Annoskoko puolitettuna230g214kcal12.1g13.7g12.2g3.5g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213