Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.9g34.6g1g1.5g
Mansikka, Tuore250g108kcal1.3g21g0.5g4.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g50g280kcal4.2g27.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g2313kcal35.6g254.6g124.2g20.6g
Valittu annoskoko460g1156kcal17.8g127.3g62.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna230g578kcal8.9g63.7g31.1g5.2g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569