Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)56g135kcal9.8g0g11.2g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)55g32kcal0.8g4.7g1.2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g55g22kcal0.9g3.6g0.4g0.8g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Banderos chunky salsa, annos 300g7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 7g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 141g64kcal4.2g6.7g2.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 14g53kcal3.9g0g4.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7g27kcal2g0g2.1g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g56g197kcal7.3g38.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1246kcal60.8g125g55.8g4.6g
Valittu annoskoko460g623kcal30.4g62.5g27.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna230g312kcal15.2g31.3g14g1.2g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255