Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g89g99kcal18.7g0g2.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g56g17kcal0.5g2.7g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g127g30kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Keräkaali, 100g183g44kcal2.2g6.2g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g465kcal46g26.6g16.4g13g
Valittu annoskoko460g233kcal23g13.3g8.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna230g116kcal11.5g6.7g4.1g3.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856