Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali158g33kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 140g319kcal26.6g0g23.8g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana921g748kcal58.6g18.6g48.4g9.6g
Valittu annoskoko460g374kcal29.3g9.3g24.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna230g187kcal14.7g4.7g12.1g2.4g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704