Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 88g98kcal18.5g0g2.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 123g52kcal12g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g418kcal65.6g22.4g6.6g7.6g
Valittu annoskoko460g209kcal32.8g11.2g3.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna230g105kcal16.4g5.6g1.7g1.9g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361