Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 4018g7169kcal648.8g285.6g320.2g284g
Sipuli (kuorittu)335g90kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl201g1808kcal0g0g200.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g18236kcal1313.8g618.6g1044.2g581.4g
Valittu annoskoko4600g9118kcal656.9g309.3g522.1g290.7g
Annoskoko puolitettuna2300g4559kcal328.5g154.7g261.1g145.4g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089