Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1251g226kcal7g31.3g5g8.8g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Vihreitä papuja,pakaste1001g300kcal20g45g5g24g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Feta Patros 200 g501g1191kcal80.4g3.5g95.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl75g676kcal0g0g75.1g0g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Tomaatti 751g171kcal4.2g25.9g2.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g5770kcal260.8g301.8g371g125.4g
Valittu annoskoko4600g2885kcal130.4g150.9g185.5g62.7g
Annoskoko puolitettuna2300g1443kcal65.2g75.5g92.8g31.4g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939