Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g434g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.4g0.2g12g
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)834g292kcal13.3g57.5g0.8g11.7g
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g37g92kcal2.2g3.1g7.7g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g534g1841kcal133.4g320.2g11.7g53.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g7594kcal332.6g1071.2g231g189.8g
Valittu annoskoko4600g3797kcal166.3g535.6g115.5g94.9g
Annoskoko puolitettuna2300g1899kcal83.2g267.8g57.8g47.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959