Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3999g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri250g1015kcal0g249.7g0g0g
Sokeri 250g1015kcal0g249.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.3g4.7kcal0.6g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g4110kcal1.8g1003g0.2g0.2g
Valittu annoskoko4600g2055kcal0.9g501.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna2300g1028kcal0.5g250.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464