Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2854g5574kcal533.3g0g385.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton143g30kcal0.4g2.3g0g0.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)514g339kcal77g0g3.6g0g
Tomaatti 357g81kcal2g12.3g1.1g5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g571g685kcal46.2g31.4g40g0g
Tilli, tuore 143g43kcal5.3g1.3g1.1g3g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g13519kcal1329g96.8g862.2g17.8g
Valittu annoskoko4600g6759kcal664.5g48.4g431.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna2300g3380kcal332.3g24.2g215.6g4.5g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641