Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g750g150kcal13.5g16.5g2.2g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g750g225kcal34.5g15g2.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g33g123kcal0.3g28g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g500g325kcal65g10g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g1777kcal232.8g149.4g20.6g1.8g
Valittu annoskoko4600g888kcal116.4g74.7g10.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna2300g444kcal58.2g37.4g5.2g0.5g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139