Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1250g1375kcal287.5g0g26.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1000g3600kcal144g589g70g94g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1150g1990kcal133.4g265.7g18.4g151.8g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)700g1225kcal14g24.5g119g30.8g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g500g600kcal20g105g10g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g17579kcal1197.8g1968.4g487.2g583.2g
Valittu annoskoko4600g8790kcal598.9g984.2g243.6g291.6g
Annoskoko puolitettuna2300g4395kcal299.5g492.1g121.8g145.8g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023