-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1600g400kcal20.8g64g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Keittojuurekset, Rainbow600g150kcal5.4g28.8g1.8g0g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9208g7098kcal683.8g270.6g355.6g28.8g
Valittu annoskoko4604g3549kcal341.9g135.3g177.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna2302g1775kcal171g67.7g88.9g7.2g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479