Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1400g2240kcal266g0g126g0g
Kesäkurpitsa, tuore1348g229kcal8.1g33.7g5.4g9.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Kookoskerma, Wok´n Roll700g1575kcal15.4g21g161g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g280g134kcal0.3g33.6g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g805g765kcal56.3g120.7g8g64.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9212g10877kcal695.6g424.8g706.6g148.4g
Valittu annoskoko4606g5438kcal347.8g212.4g353.3g74.2g
Annoskoko puolitettuna2303g2719kcal173.9g106.2g176.7g37.1g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735