Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1793g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g291kcal0g71.6g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%239g598kcal33.5g26.3g13.4g117.1g
Kuivahiiva, annos 11g66g237kcal29.6g26.3g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1942g6665kcal197.9g1359.7g23.3g68g
Oivariini, 60 (100g)179g986kcal1.8g1.8g107.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g179g1578kcal0g0g179.3g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)120g142kcal1.1g5.3g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g20993kcal527.8g2982g686g370.2g
Valittu annoskoko4608g10496kcal263.9g1491g343g185.1g
Annoskoko puolitettuna2304g5248kcal132g745.5g171.5g92.6g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531