Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 801g260kcal3.5g27.6g5.6g26.4g
Sokeri 544g2210kcal0g543.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 61g204kcal0g49.6g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 3202g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g5348kcal7g1242g11.2g54.6g
Valittu annoskoko4608g2674kcal3.5g621g5.6g27.3g
Annoskoko puolitettuna2304g1337kcal1.8g310.5g2.8g13.7g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771