Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1304g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 377g1136kcal0.4g279.2g0g0g
Hiiva 73g54kcal9.5g0.8g0.3g5g
Ruisjauho kokojyväjauho 362g1101kcal31.7g200.7g6.9g50.4g
Grahamjauho 725g2376kcal76.5g439.8g15.9g71.7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1739g6086kcal234.7g1140.7g50.4g95.6g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g21506kcal705.6g4122.4g147g445.4g
Valittu annoskoko4608g10753kcal352.8g2061.2g73.5g222.7g
Annoskoko puolitettuna2304g5377kcal176.4g1030.6g36.8g111.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646