Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 696g2389kcal70.9g487.3g8.4g24.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g268g281kcal15.8g39.9g6.7g44.2g
Sokeri 230g935kcal0g230g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g482g2217kcal2.4g2.4g245.8g0.2g
Kananmuna kuoreton 589g840kcal73.6g1.8g60.4g0g
Mustikka metsä- 964g424kcal4.8g61.7g5.8g31.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1071g687kcal34.3g51.6g37.5g0.1g
Sokeri 228g924kcal0g227.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g107kcal0g26.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g27g145kcal0.1g0.1g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9217g17990kcal406.6g2277.6g761.4g201.6g
Valittu annoskoko4608g8995kcal203.3g1138.8g380.7g100.8g
Annoskoko puolitettuna2304g4498kcal101.7g569.4g190.4g50.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520