Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)3262g1370kcal319.7g48.9g3.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g734g2789kcal10.3g687.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g612g3670kcal146.8g40.4g330.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g15659kcal953.6g1554.2g667.2g0g
Valittu annoskoko4608g7830kcal476.8g777.1g333.6g0g
Annoskoko puolitettuna2304g3915kcal238.4g388.6g166.8g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689